jobbeli jobb

ja idag har anna jobbat jipppi. eller inte. men det gick bra det va typ döttt. så jonathan skötte butiken och jag skötte städningen sen tyckte jag att han kunde skura lite efter som jag hade damsugit och gjort rent i köket och alla handfat och speglar. men det va inte mycket och göra inte. utom det är mest bara och sitta av tiden. men innan jag jobbade så gick jag till sågen jag har ju vart så lat på senaste tiden. sen så efter jobbet så tvingade jag mej ut och springa 5km men det kändes bra jag har ju inte sprungit på en vecka men det va inte så jobbigt och det är ju inte så varmt eller så då är det inte så jobbigt.

sen så har jag spanat in en klänning men jag vet inte om det är en anna klänning men kanske kan bli. den va i alla fall snygg på flickan på omslaget men haha om den är lika snygg på mej(vilket jag inte tror) åter står och se. men den hade en lite konstig rygg och då kommen nästa fråga... vafan har man för bh till en sån.

sen så händer väll inte så mycket just nu. jontes syrra big har köpt en hund en liten lurvig sak som heter sockervadd och ja det är en kille. hehe va tvungen och fråga. har inte själv sett den utom fått bekrivet och sett bild på den.  hehe kan se det framför mej hunden är på vift typ lös och springer efter fåglar och bilar. big och robin kommer efter och skricker sockervadd:)

här kommer lite bilder på den





men ha det såå bäst

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0