kalas

ja igår va det kalas hemma för att pappa fyllde 50-år. det va mycket trevligt och mycket god mat. först så kom jag dit och hälsade på dom som va där. det va typ maria en gammal kompis till mamma och hennas kolle och sen va det några fler. sen kom resten ut av släkten. hampus skötte sig exemplarisk. han till och med lyssnade när han va i köket och började skälla lite smått och man vet att snart så kommer han skälla mer och då kommer alla hoppa högt. men så sa jag nej och han blev knäpptyst. sen skälde han till igen och då sa jag oxå bara nej. sen knäppte han igen käften tills alla hade gått. det va ju lite barn och sånt där men han gick bara runt eller så låghan mitt i vägen. hehe han måste ju ha koll på allt och alla. men tycker han att det blir för mycket så kan han ju gå iväg men det gjorde han inte.

han låg gärna i dörröppningen in till köket så att alla typå måste gå över honom för att komma förbi så kom vincent (mickes barn) ja vad kan ha va kankse 2 år. så kom han och snubblade på tröskeln och typ klev på hampus men han rörde inte en min han bara låg där.

ja men till maten igen. det va smörgåstårta. en med lax en med räkor och en med rostbiff. men jag åt från laxen och räkorna. det va sååå gott:) sen va det vin eller öl till det. jag drack vin smakade oxå av det röda vinet och det va gott.

sen va det dax för efterrätt en kladkaka med marabou chocklad i och munkar som lena hade gjort och så glass. hampus kom som ett skott när han kände lukten av kladkakan. men han fick inget. men när jag kom som typ sista som tog då fick han och han blev sååå glad:)

kladkakan va kladdig men jätte god munkarna va oxå goda. sen så vips så skulle alla hem och huset blev tomt. eller nej inte riktigt för kvar va jag lena och tommy. så jag gick ut med hampus på en promenad. sen kom jag hem och tog ett glas vin och pratade med lena tommy mamma och pappa. så tog hampus igen till skällande som han hade missat under dagen och nej då lyssnade han inte på nej eller tyst. då fick han gå in. sen åkte len aoch tommy så då va det bara jag mamma och pappa kvar. vi satt ute och pratade. sen hade mamma vunnit massa bh:ar på tradera så jag fick med mej en hel ica påse med mej hem som jag skulle prova. jag åkte hem vid elva och va hemma vid tolv.

men idag så ska jag städa lite och ta det lugnt för i morgon ska man jobba igen.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0