laura

ja idag är det ju måndag och på schemat så stod det åka till stallet och rida. jag fick rida laura och hon hade inte gått nått innan och skälvklart rullat sig så det va bara och börja borsta. men hon är såå snäll och bortsa så man står gärna där inne och pillar lite här och där för att få bort leran. hehe inte typ som svarten som man måste jaga. och ridningen gick oxå bra. hon är ju lite knepig ibland man får ju jobba mycket med ben och sits och rama in henne och ja helt enkelt jobba mycket med benen. men så sk aman ju tänka på alla hästar. men det blir mer tydligt på henne. vi gick på volterna och sen skulle gö volterna mindre och det va en bra övning för henne tyckte jag för då får man rama in extra mycket och jobba mer med benen och få henne lugn. men det kändes bra

haha men ja ibland så va vi som två hoppande blåbär. för när man gryter av från galopp till trav så blir hon spänd och tar upp huvudet springer som en travare och ryggen är så i marken och bakbenen i kina och man själv stuttsar utan des like. haha men då får man försöka och lugna ner henne och trava i en lugn takt få ner huvudet få upp ryggen och hitta bakbenen sen så kan man sitte bättre utan att behöva studdsa i otakt.

sen så snackade jag lite med åsa och marlen och hon har vart och kollat på en häst. och det bytyder om hon köper häst så kommer anna och få hjälpa till och rida och det tycker vi om så håller tummar och tår.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0