nostalgi

ja vad ska man säga om att fångarna på fortet är tillbaka. först så trodde jag att det skulle va jätte dåligt. men nej. jag kurrade nej mej i soffan och så kom värsta nostalgin tillbaka från när man va liten. hela familjen va sammlad i soffan. det va cola på bordet och en egen popcprn skål (ja vi hade egna för vi är inte så bra på och dela) och så blir det mer som en egen skål slipper man kriga för att få lite popcorn.

men i alla fall nästan så kändes det som. som när man va liten och kollade och hejade och tyckte att dom sög eller va jättte bra. hehe men det tycker man fortfarande. jag kunde nästan känna popcorn lukten i tisdags när jag kollade. hehe men nej man kan ju inte äta popcorn på en tisdag så det blev det inte och ingen cola eller. nej jag fick nöja mej med ett äpple. men ändå. men det som va kul va att det är gunde och agneta med sina ingenting är omöjligt och gundes skynnda skynnnnda. men han sa inte det så mycket i tisdags eller onsdags. men det kommer jag ihåg att han sa förut. och så är det samma tigrar samma tiger tjej. samma tjocka gubbe som slår igång spelen (fast han har blivit tjockare). det är samma dvärgar. men en annan Fader Fouras men det kan man väll kankse förstå. han skulle ju inte komma upp för dom där trapporna och om han kom upp så skulle han få sitta där tills dom hade spelat in alla programen klart.

och det är oxå kul att man känner igen alla celler (ja förutom dom som är nya) men då kan man säga att den här är ny. men dom gamla då ba men guuud vet han inte vad han ska göra det är ju solklart. och så kan man gissa vad det är för cell innan dom går in. men nu har jag inte familjen och diskutera med utom jonte och han verkar inte ha kollat lika slaviskt på det som jag och min familj har gjort.


magnus samuelsson är med på fångarna på fortet hehe det va lite kul när han tar upp svärdet ur kubben som om det va smör:)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0