svarten

ja idag så va jag i stallet och red svarten. men först så va jag hemma en snabbis och det betyder hämta bil. hehe jag va bara inne i huset och kissade för det va kris efter 1,5 timme på tåg buss och lite mer buss och sen avsluta med en promenix på 10 min. och jag hade druckit kaffe innan jag drog. sen så åkte jag till stallet och upptäckte till min stora besvikelse att lisa hade slutat i min grupp. stor sorg i litet hjärta.

men ja jag red i alla fall svarten och det gick jätte bra han kändes riktigt fin. och när hästen går bra så rider jag bättre och sitter betydligt bättre och kan tänka mer på hur jag sitter. när hästen går skitt typ huvudet uppe i guds arsle så sitter jag som en hösäck och rattar och då åker tummarna ner och armbågarna ut. men det är skönt när hästen går bra så man kan konsentrera sig mer på sig själv.

sen åkte jag hem med bilen och den kändes bra den va pigg och glad:). eller i början så tyckte jag att den kändes lite konstig men sen kom den igång och gick som en klocka:)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0