torsdag

ja idag är det torsdag och det betyder att det bara är en dag kvar till helgen. men ja jag jobbar ju på söndag men lördag så är jag ledig. idag har det väll inte hänt så mycket på jobbet men imorgon rär det sista dagen för helena snyfft:(. vi kommer ju och sakna hemma här i tyresö. hon tillhör ju tyresö men nu ska hon till haninge men jag får åka och hälsa på henne.

sen idag när jag kom hem så fanns där en liten överaskning. en litten nalle. jonte hade skickat ett litten nalle som förlåt för att han inte va med på pappas födelsedags kalas. och så fanns där ett medelande som gjorde mej glad. eller bara tanken va det som räknades. så då blev jag glad:)

sen har jag inte gjort så mycket mer idag känner mej ganska så trött. inte bra och ha semester man blir så trött när man väl kommer tillbaka.

men i morgon är det fredag så man får sova lite på lördag. eller nej vänta ja juste jag ska ju ha diamant på lördag. så stryck att jag får sova. utom jag får släpa mej upp för att åka till stallet för att ta ut diamant och va där och smöra för nån som kan ta in honom så att man slipper va där hela dagen.

men nu ska jag njuta av ett glas te:)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0