en egen borste

ja juste det glömde jag ju och skriva att jag har fått en alldeles egen sopborset till bilen som jag ska ha när jag ska sopa bort all snö som envisas med att komma. det hela började med att min mamma skulle ta bort typ 30cm snö från sin bil och hon tar som vanligt fram piasavakvasten och sopar bort alla snö var på min pappa råkar få syn på detta håller typ på och sätta fatten i halsen och hjärtet hoppar över tre slag och går i bitan för han ser bara hur lacken blir repad och allt slit med vaxning och putsning flyger av för varge tag som mamma tar med kvasten.

hehe vad på han åker till prisis och köper en "snäll" sopborste till mamma med ett handtag som man kan ta ut och in. jätte smart. haha mammas kommentar va ja det va ju typiskt att han skulle få syn på det. för han va ju tvungen och på peka det innan han köpte en ny+att köpa en;). själv så går han i i garaget och tar fram en annan när han sk ata bort snön men vem fan parrar det varge morgon.

men så hade han åkt och köpt en till till mej så det va ju jätte bra så nu har jag en oxå och den är säker kalas bra. för nu så använder jag en sop som är en kompi med en skrapa i andra änden. och så drar jag av med armen och vanten men med en sop så kommer det gå mycket bättre:). nu behöver vi bara 20cm snö så att vi får prova den ordentligt.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0