en hel dag i??

jo men så klart stallet:). hehe morgonen började med att jag hade ställt klockan på 06:15 för min buss gick 07:00 jag vaknade 06:45 och ba oj. det va bara och kasta sig upp kläpå sig och springa till bussen. jag va i stallet vid 8 . sen så träffade jag sara. åå alltid så kul och träffa henne:) sen så skrittade jag ut på diamnat han tyckte att det va lite kul att få komma ut och röra på sig sen så travade vi inne i ridhuset och då va han pigg och glad. sen så mockade jag och fixade. men jag tänkte att jag skulle kankse åka hem snart gjorde jag det hehe nej. jag lekte plåster på sara ända. vi va och åt hehe jag hade ju sån otrolig lunch med mig oxå eller inte. ett äpple och ett päron va min lunch idag. åå vad mätt jag va efter eller inte. sen så hjälte jag till med att ta in hästarna och allt sånt. sen åkte jag hem vid 4 så det blev en heldag. men det är mysigt:)

men nu är jag hemma och ja jag är ju ganska trött. haha somnade till idol och vaknade när det hade hållt på i 45min så nu är det sittandes som gäller:). känns nästan som när man bodde hemma asså jag tappat räkningen(om det nu gick) på hur många gånger som jag somnade i min lilla soffan medans jag skulle kolla på nått program eller film. man vaknade typ när det va slut eller typ mitt i och fattade ingenting. nej då va det sittandes som gällde om man skulle hålla isg vaken. men då va man ju i stallet vid 8 och kom hem vid typ 5-6 man åt kollade på tv somnade till tv:n och sen bytte man till sängen. haha ibland så borstade jag tänderna direkt efter maten för jag viste att jag ändå skulle somna i soffan runt 9.

jag har även gjort julgodis idag chocklad med nötter och sån i ska nog bli gott:)

men nu måste jag diska och packa för i morgon ska jag hem till jonte. eller haha först så ska jag till stallet och sen hinna med 11 bussen till tåget. sen ska vi typ på nått kalas haha jag paxar en liggplats i soffan;)


men ha det så bäst

Kommentarer
Postat av: M-L

Jag vill smaka ditt julgodis.

2010-12-12 @ 18:54:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0