en upplevelse

ja jag kan ju säga att det va en upplevelse och åka hem igår. det va ju lite snö och det snöade ju oxå bara lite. hehe jag hittade min bil på tyresö parkering som en snöboll. men det va bara och åka och ta det lugnt och lugnt gick det. det har nog aldrig gått så lugnt på gudöbro leden. sen på motorvägen så gick det bra att komma upp men vid haninge/jordbro avfarten så stod det typ still och det kröp fram i typ 30 sen efter vh avfarten så gick det bättre så kankse det gick i 50. så kort och gott så gick det mellan 50-70km ändå hem till ösmo. och ja alla bilar låg på led men till ösmo kom jag.

sen så åkte jag hem och det gick oxå bra. det va inte så mycket bilar så det va skönt. hehe jag låg typ i mitten för det fanns inga spår. sen kom det tre plogbilar som plogade menjag pallade inte ligga bakom som så jag tog ett stadit tag i ratten och ett djupt andetag och körde om. hehe det gick så bra så. tur att man har kört några år i alla fall så att man inte gjorde som jag gjorde i början när jag övningskörde blundade när jag mötte en lastbil:).

men nu ska anna göra sig i ordning för jag ska ut med mina flickor det ska bli kul. men frågan är vafan man ska ha på fötterna???

men ha det såå bäst

Kommentarer
Postat av: Elli

Haha! Det kan bara vara tjejer som tänker så långt. Jag tror killen blev stum av förvånan över hur smart hon var :D

2010-12-18 @ 11:26:56
URL: http://jagmedfamilj.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0