helgen

ja nu är det uppdatering om helgen som har gått. i lördags så va jag i stallet vid 08:00 släppte ut fidde i hagen. det va bäst att börja i tid för att hinna med min dag så det var bara och sätta igång. 

ja för jag skulle ju hinna med 11 bussen. han med 11bussen duktig anna:) åkte i typ 2tim och 50min för att komma till rimbo för jag skulle hem till jonte. men han kom och hämtade mej i söderhall. hehe han märkte inte att det luktade häst fören han frågade om vi skulle åka till hans syrra. jag ba eee ja men jag skulle helst vilja duscha först. då ba vaaaa har du inte duschat du har ju vart i stallet. anna säger med en något irriterad och trött stämma ser du vad klockan är 13:40 när fan skulle jag hinna hem och duscha när jag skickade ett sms att jag åkte vid 11 från ösmo. om jag skulle hem och duscha innan jag åkte till dej så skulle jag inte va här nu.

han muttrade ett bra tag om hur mycket det luktade häst. och jag tyckte att han va kännslig och att jag minsan inte strörs av det och om han störs av det så är det just nu hans problem och inte mitt:) sen gnälde han lite till och jag förklarade lite till om hur kännslig han är fan han bor ju oxå på landet inte så att vi är på östermalm. det va ju inte så att jag hade leriga stövlar och ridkläderna på. nej jag hade ju bytt om i baracken. ja vist det sitter i håret och sånt. haha när han började klaga för mycket så stack jag mina händer under hans näsa då blev han tyst för att sen klaga lite mer. men jag hade kul i alla fall:)

ja sen när vi kom hem till honom så hoppade jag in i duschen:) sen åkte vi och handlade och kollade sen på kung fu panda. anna höll även på att somna till kung fu panda den va ganska rolig men jag va lite trött efter att ha gått upp vid 06:00 och typ hållt på i stallet och allt sånt. sen så kollade vi på en film och sen tyckte jag att det va läggdax för läänge sen. jag somnade utan problem:)

klockan ringde igen 07:30 jag skulle hinna med en buss så att jag skulle hinna va i tyresö till 11:00 jag skulle ju nämligen jobba:) han till jobbet i god. jobbade med elena sköönt:) hehe vi garvade och städade på. sålde ett par glasögon så det va ju bra. det börjar och bli mer och mer på söndagar men det är ju fortfarande lugnt. vi han städa ordentligt idag innan det kom en kund så det va jätte skönt.

men nu så är jag hemma och har fixat lunch till nästa vecka det blir min vegetariska lasagne sen så har jag slagit in lite julklappar oxå det blev väl helt okej med tanke på att jag suger på att slå in paket.





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0