lyssnas

ja nu ska det lyssnas har snart fixat alla mari jungstets böcker. så nu ska här lyssnas men det är perfekt för hon har typ gjort ganska många böcker och det tycker vi om. jag har redan lyssnat på den första och den va bra tyckte jag och den andra är jag snart klar med och den tyckte jag oxå om:) hehe vi tycker om mord och elände. haha när man försöker och bryta av med nått annat typ nått romantiskt så väntar man typ bara på att nån ska ta och dö snart;) men det är ju aldrig nån som dör eller nått blod.

sen så har jag fallit för frästelsen och köpt mej en paradis ask för 29.90 värsta fynd priset. men det är ju bara jul en gång per år. köpte även lite nötter som man knäcker och så köpte jag en nöttknäckare delux. och den va super bra. man slipper ta i så att handen blir blå och nött och skal flyger åt två olika hål. ja om man inte har handen i mellan så att man klämmer sig men det vill man ju inte riktigt.

sen så har jag jobbat oxå och det va lite och göra eller ganska mycket och göra. eller snarare rörigt för vips så va klockan 18:00 och alla gick hem. både jennie och moa satt i rummen så jag stod ensam i butiken men då va det dött så det gjorde inget. jag kunde gå runt som en hustomte och stänga av lite datorer och sånt i väntan på att dom skulle komma ut och gö mej sällis.

men nu så är jag hemma och njuter av mina nötter:)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0