mår inte så bra

nej uch jag mår inte så bra. kände i natt att jag vaknade och hade ont i halsen. sen så i dag så har det blivit värre. jag har kännt mej stel i nacken och emot slutet av dagen så frös jag. jobbade till 20:00 så klart oxå idag för att krydda på det lite extra. men jag jobbade med moa hon är ju så aktiv så det gick jätte bra. hon va i städar tagen och jag tog dom kunder som kom in, strimlade lite papper och stängde av datorer.

sen när jag kom hem så hade jag fått b karlssons post som bor på 374 och jag bor på 373. hmmm jätte kul jag hade ju sprättat upp det innan jag såg att det inte va till mej. så jag gick över dit ingen som öppnade. kände att jag kunde jui nte bara slängs in den uppsprättad och klar. så jag tänkte skriva ett litet meddelande jaha ingen penna på mej. åka ner gå över till mej åka upp hämta penna. skriva ett litet meddelande om vem jag va och att jag hade fått hans post. åkte ner gick över åkte upp och slängde in det i hans brevlåda...dagens gärning:)

men nu ska jag krypa nej i soffan och bara vika för att sen sova. jag får ont i nacken när jag känner mej sjuk/är sjuk så jag sitter med en halsduk virrad två varv runt halsen:)

men ha det så bäst så hoppas jag på att jag mår bättre i morgon

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0