min helg

jag sprang till min 11 buss. den va sen inte ett bra täcken. missade tåget med typ en halv minut:(. suck fick vänta en halvtimme men tur att jag hade min ljudbok:). åkte med tåget in till stan och sen vidare ut till rimbo. hoppade in i duschen hos jonte och sen fixade mej lite snabbt. det va bara och sminka sig föna håret och klä på sig det jag hade tagit med mej. sen gick vi till jontes brorsa för det va kalas. jag va duktig och inte åt nått fika va inte så sugen eller drack bara kaffe. jag kände att jag behövde det eller nått annat upp piggande för att hålla mej vaken. vet inte hur många gånger jag höll på att somna på tåg och buss. men t-banan tvingade jag mej att va vaken:). men det va trevligt. sen gick vi hem eller nej vi gick till miami och åt. jonte åt pizza och jag sallad:) sen kom hans syrra och robin och hämtade upp oss för vi skulle ut och kolla på huset som han har köpt. det va typ vid vägens ände. eller inte riktigt med det va en bra bit att åka på grusväg. men huset va fint. dom håller ju på och renovera men när det är klart så blir det nog jätte bra. hehe vi kommer nog komma och våldgästa dom på sommaren för dom har typ ass nära till vattnet:)

sen så åkte vi hem till jonte. tro det eller ej men jag somnade inte i soffan. jag tvingade mej själv att sitta upp. vi kollade på avsnitt av solsidan och lite på tv sen så gick vi och la oss. jag va så trött så trött.

idag har jag inte gjort så mycket bara fått sova ut och ätit frukost i lugn och ro. och inte på en buss eller på ett tåg eller i stallet eller nått annat sånt. sen så har vi kollat på tv och sånt sen åkte jag hem. va på ica och köpte lunch smakade även min julchocklad som jag har gjort jag tyckte att den blev god:)

nu ska jag fixa lunch och sen är det beck som står på schemat






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0