stress

min magkramp har vart bättre idag men inte helt bra. men när den kommer så gör den inte lika ont. men när jag trycker på magen så gör det ju ont. vafan kan jag nu ha råkat ut för. jag tänker ju typ på tarmar som har snörrat i hopp sig i kramper och att jag kommer och få åka in akut och sprättas upp från halsen och ner och ja det va min beatch för hela mitt liv. men jag tror inte att det är nått som jag har ätit. för jag har bara ätit lite julmat och så kött med potatisgratäng. kan det va så bara för att jag ha ätit mycket gröt och frukt och inte så mycket kött så tycker min mage att det är jobbigt och bryta ner sånt nu eller. men jag har ätit kycling och kött innan utan att det har vart problem med magen. och då har jag inte eller ätit kött på länge. eller är jag stressad. att flänga runt och kolla på klockan och mocka i 110 ska inte va farligt för kroppen utom det är den inre stressen som man får ont i magen av. inte den som jag har som typ är att när man är klar med allt släckt och stängt stallet och man får springa över stallplan byta om i 110 och springa till bussen med jackan på armen och mössan på sniskan och reflexet hängandes i andra armen och busskortet i munnen och man hinner precis med bussen. det är inte sånt man ska få ont i magen av. för näre jag kommer på bussen så kan jag sätta mej ner ta på mej jackan fixa till mössan slänga ner reflexet och andas ut och sen typ somna på tåget.

det är inre stress man får ont i magen va som oro och det tycker jag inte att jag har. jag ligger sällan och grubblar mej till sömn(typ aldrig för jag är för trött) och mår sällan eller nästan aldrig dåligt för att jag går och tänker på saker. hehe som vissa som känner mej väl kan fråga anna vad tänker du på dp brukar jag tänka på att ja vad tänker jag på och svara jag tror inte att jag tänker på nått. jag bara oftast ser tänkade ut eller typ nått sånt. men oftast så är det tomt där uppe;)

men i alla fall från mitt tänkade och sånt. idag så har jag jobbat och sen så sprang jag till bilen hoppade in i den och höll på att hamna på andra sätet för jag har en skridsko bana nere vid pedalerna:) kankse ska hacka bort det men inte idag. körde raka vägen ner till stallet va där vid åtta. 

men nu är jag hemma och ska ta och sova snart så kankse man kan bli frisk nån gång.

men så till den stora frågan vafan händer på nyår då??



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0