kollar på skidor

ja just nu så kollar jag på skidor. och uch vilken vurpa annja gjorde. det som va såååå spännande typ omöjligt och sitta still utom upp och hoppa hejja på bita frennetriskt på naglar eller annats om va i närheten och sen. sen ja. sen ramlade hon. eller ja hon flög först och sen störtade hon. uch det såg sååå smärtsamt ut. och det va såå tråkigt för där försvann vårt os-silver.

jag har även hittat en klänning. ja jag vet inte varför jag har blivit så kär i en massa klänningar. men den va fin. ända va att den va prickig. och nejjag har inget som är prickigt brukar inte tycka om den. men det va som vanligt att det va som att den pratade med mej. köp mej, köp mej....KÖP MEJ. och sen så fortsätter den och säger.. att tänk vad fin jag kommer och bli en solig sommar dag. mindre likblev ett par snygga seglar skor och mej den prickiga klänningen. sen att jag kommer se ut som en likblek badval i en prickekorv dräkt. det fram gick inte i vårt samtal. den är i alla fall inte röd som en salami utom blå som en badval. men jag får banta:).

men ja vart har jag mer gjort idag. ja inte så mycket jobbat och så. gick hem från gudö idag och köpte lite mat på ica. men som sakt va nu kollar jag på os. det är kul tycker jag när man följer det. blirr till och med spännande efter ett tag.

men nu ska jag kolla vidare

men ha det såå bäst

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0