oj

ja det va ett tag sen jag skrev här. men det händer inte så mycket roligt i mitt liv. det rullar på lixom. man går upp åker till jobbet. jobbar och sen åker man hem. i helgen eller ja igår så va jonte och en kompisa till honom inne i stan. men innan det så kollade vi på skor. men han hittade inte sånna som han ville ha. hittade liknande som jag tyckte va jätte fina men dom hade blå sträck och inte svarta så då gick det inte. sen så fick jag ett sms om inte jag ville komma hem till cillan på fest. och ja varför inte hade inget bättre för mej. så när jonte hade dragit med hans kompis så drog jag hem och gjorde i irdning mej och drog till cillan. det va jätte kul där. det är ju alltid kul och träffa henne. jag va väl inte hemma förens vid jag typ 4 eller nått sånt. men jag känner mej pigg idag. jag drack inte så mycket. hade med mej en vinflaska som jag hade hemma och det är nog halva kvar i den. så klapp på axeln anna va duktig och inte drack så mycket. sen på slutet ut av kvällen så drack jag bara vatten :). men man behöver inte va dyngrak för att ha kul. det blir ju bara mindre kul när man är jätte ful. nej lite lagom räcker.

har även blivit utmanad av elli att skriva 7 sanningar om mej själv och jag jobbar på dom. ska bara komma på några bra först:). så jag återkommer med dom.

men snart ska jag ta och gå ner till ica och köpa lite mat till mej. måste gö matlåda för nästa vecka. jag jobbar på söndag oxå mindre kul. och på tisdag är det begravning uch. verkligen inte kul.

men nej nu ska jag ta och sätta lite fart men ha det såå bäst

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0