snöö

ja som ingen har missat är att det snöa ut av bara fan. jag åkte från jonte och åkte hem och tänkte att jag skulle hoppa av vid sågen för att gå hem. jag tänkte det hela vägen tills jag va i gullmarsplan. där fick jag vänta i ca 10minuter. efter 1 minut så hade jag ångrat mej. mina tår hade dött. så jag hoppade bussen först när den kom. mina tår vaknade inte under den färden. utom när jag kom hem så sprang jag in i duschen. och det är såå skönt när man duschar och blir alldeles varm och tårna börjar och få liv igen.

men ja nu så känns der ganska bra att bo högt upp för att om det snöar jätte mycket så kan i alla fall inte jag bli insnöad. men dock efter som jag bor så högt upp så kan taket ramla in och då ramlar det rakt på mej. och det blir så kalt när det blåser här inne. eller så är det psykiskt när man kommer hem och halva fönstrerna är täckta med snö. och man hör hur det blåser ute. och så känns det som att det är minusgrader inne. men då. ja men då tar man fram det lilla extra elementet som jag har skruvar på det på max och låter det stå och gå i några timmar så att det blir sådär 24grader varmt i lägenheten aaaa då är det skönt.

men jag säger bara men. jag måste ge mej ut i denna kyla bara för att jag ska med sara och hennes kompisar. eller sara hennes kompisar och jag ska följa med. vi ska in till stan. ja om man nu kan komma in dit. men det tror jag. eller hoppas kanske det heter. men vafan ska man ha på sig. eller ja vad jag ska ha för kläder vet jag. men sen... man måste ju ha minst 4 lager på sig för att inte döö. och förvandlas till den nya iskvinnan.


   snö som va på mina fönster

 kämpa på









 hehe sunshine



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0