fredag

ja idag är det fredag och jag är ledig sköönt. jag duschat nu på morgonen och fixat med disken. eller jag har lagt den i blöt för att sen ta tag i den. men jag mååste gå ner till ica och köpa gummihandskar först för min tumme har typ en spricka rakt igenom och den tycker inte om vatten. och den är torr som fnöske och när den torkar sen blir den änu torrare. så vantar på. ja inte för att dom andra fingrarna är som silke. nej det är fan hämskt. mina händer ser ut som en sahara öken..

men nog snackat om mina stackars små händer. vad har jag gjort denna vecka. hmmm ja inte så mycket vart med jonte och så. jobbat och slitit. sen igår så va det tårta:). som eva hade bakat till oss så det tycker vi om.

i morgon så är det kalas på östermalm. det är ego som bjuder upp till dans. och detta kläd problem jag vette fan vad jag ska ha på mej. antingen så blir det den där kläningen som jag har köpt. men då funderar jag på om jag ska ha en vit kavaj över. men då kankse det ser för snobbigt ut. måste ju tänka på mitt rykte jag kommer ju trots allt från landet. eller så får man köra på den säkra stilen jeans och nått linne. höll igår håller idag.

men idag ska vi in till stan och ja jag vet inte riktigt vad det va vi skulle gö. men jag tror i alla fall att vi ska in på åhlens och det är ju alltid kul. shoppa, shopppa , shopppppa. men nej anna. du ska betala ridräkningen den här månaden. så det blir spara, spara och åter spara. hehe men det viktigaste i ett sparande är att unna sig saker.

och på söndag så är min plan att vi ska gå på snabba cash. juste måste kankse beställa biljette då. så nu har jag resarverat två platser perfekt. det är såå enkelt och såå skönt att man kan boka platser via nätet.

nej nu ska jag nog börja gö men i ordning lite. ja prinssesan på ärten ligger fortfarande och sover men det skadar ju inte och va klar när han behagar och vakna. annars så kan man ju skramla lite extra så brukar han komma upp på tassarna;).

men ha det såå bäst.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0