gott och blandat

1. Kopiera utmaningen på er blogg
2. Länka till den som gett er utmaningen
3. Berätta 7 intressanta fakta om dig själv
4. Välj 7 andra bloggar som du vill ge utmaningen till
5. Länka till deras bloggar
6. Lägg en kommentar i deras blogg om att du har gett dom en utmaning


1. jag försöker alltid och planere fasten det typ aldrig blir som planerat men huvudsaken är att jag hade en planering.

2. jag tycker om när det är kallt för då får man ta på sig hur mycket som hälst och bara stå och mysa medans alla andra fryser(skade glädje är den enda sanna glädjen)

3.jag fattar inte varför folk klagar att det va sååå jobbigt och gå i skolan och det är sååå stressigt. jag åkte till stallet efter skolan och kom hem runt nio, tio och jag han fan med skolan. sen fick jag mvg i kemi/fysik eller nått sånt där ämne och jag fattar fortfarande inte vad det handlar om.



4. jag har fortfarande inte ställt om min klocka som jag har på armen till vintertid av ren lathet.

5. jag är igentligen en ganska så rädd människa men det skulle jag ju aldrig visa för nån. en av mina största skräcker är vatten uch och ändå har jag ett sånt där dykarkort. men jag va oxå den enda eleven han hade haft som grät undervattnet och jag va den enda som hade huvudet i vattnet och fötterna kvar på båten och försökte i ren panik och komma upp i båten igen. när jag va mindre och va klar med simskolan sa min sim fröken om jag nångång skulle ramla i från bryggan eller från en båt ner i vattnet så skulle jag sjunka som en sten. därför så tycker jag inte om små båtar eller.

6. jag har aldrig tillhört dom här människorna som tycker att det är kul och köra moppe eller bil. anledningen för att jag körde moppe va för att det gick snabbare än och cykla. och bilen kör jag för att det är smidigare när man ska ner till landet. och när man ska storhandla vilket jag typ aldrig gör. men när man ska till ikea är det bra.

7. när man skulle välja gymnasium och gick in till hon syon eller vad hon nu kallas för. så frågade hon om det va nått specielt som jag tyckte att jag va bra på. jag sa nej. men hon fortsatte och fråga. och ja sa nej jag är inte bra på nått. då sa hon men nåntång måste du ju va bra på. då sa jag okej jag är jävligt bra på och mocka skitt. sen blev hon tyst och slutade ställa sina frågor.

ååå men palla alla som vill känna sig utmanade kan gö det:)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0