idag

ja idag va jag ledig och uch vad den här dagen har gått fort. och vad har jag gjort... jag vaknade typ vid 10 eller först så vaknade jag vid åtta så tänkte jag gå upp men nej på nått sätt så somnade jag om. så jag gick upp sen vid tio. typ drack lite kaffe åt ett päron. sen så gick jag ut en sväng. gick en slinga som är på 5km. detva skönt få komma ut och röra lite på fläsket. sen så när jag kom hem så gick jag till ica och köpte lunch som jag ska ha till veckan. det blir räksallad. sen så har jag städat lite. få bort lite grus och smuts. sen har jag färgat håret. och heheh ja osm vanligt så hade jag i färgen lite för länge det står att den ska va i 45min den va snarare i en timme. men jag tänkte att då blir det extra bra. bara det att jag tyckte att jag tappade så jävla mycket hår. menjag brukar alltid tappa hår när jag duschar och fönarhåret efter som jag aldrig borstar det. men men det åretstår och se hur mycket hår som är kvar.

och i morgon så ska jag jobba men nästa lördag så är det party. då ska vi till östermalm... åååå fina östermalm. det är ego som står för partyt så det ska bli jätte kul. men som vanligt denna stora fråga vafan ska man ha på sig. jag har beställt en klänning som är svart. men vi ska se om jag ska ha den. asså jag skulle vilka ha en typ kavaj eller nått sånt till. den ska hälst va 3/4 eller kortärmad. eller nått sånt. men ja jag får se om jag hittar nått sånt.

så här ser den ut. jag har inte fått den än så jag kan tuvär inte säga hur den sitter men det ska jag när jag har fått den.



men snart så är det peppning. eller ja snart och snart. det är dax och börja och tränna för den 1 eller 2 juni så är det vår rus. så så fort snön och kylan har börjat och släppa taget så är det springnings taijm. fast det är ju ett tag kvar. men uch jag kan nästan längta tills man kan börja springa igen:). jag msåte va sjuk.

hehe

men ha det såå bäst

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0