jeans

ja idag så har jag shoppat mej ett par nya jeans på thernlunds i tyresö. det blev ett par filippa k med hög midja. och varför då högmidja jo för att få kontroll över fläsket. i hopp om att man kan hålla in fläsket en aning och se ett gram smalare ut. jag gick även hem idag det va skönt. det va kallt och friskt ute.

i morgon är jag ledig ska bli skönt men jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på. jag vet i alla fall att jag ska till biltema och köpa mej en spade så att jag kan gräva fram min bil. det är ju en snö vall runt den som inte är och leka med. så det ska jag kirra i morgon. sen så vet jag inte det blir nog och städa lite oxå.

jag har även köpt mej en spikmatta för några dagar sen ååå vad jag älskar den. det är sååå skönt och ligga på den och bara känna hur det pulserar i ryggen. och att man blir sååå avslappnad. jag säger bara till alla som inte har en spikmatta KÖP EN. sen har jag även köpt mej ett par jätttte mysiga duntoffler som jag bara älskar. dom är såå varma och goa. så man vill typ sova med dom. men det kan jag inte gö. ja så den här veckan har jag haft spenderar byxorna på mej. jag har shoppat:). jag älskar och shoppa det är såå kul. men jag måste ju ha lite kontrol över det och inte handla för mycket.

men nu ska jag ta och kolla lite på tv

men ha det såå bäst

så här ser dom ut


Kommentarer
Postat av: sara

haha!

JA, hög midja gör underverk, haha dte är som trolleri!



TJOFF- BORTAAA!

2010-01-07 @ 21:41:36
URL: http://sariih.blogg.se/ridblogg

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0