mardröm

jag drömde en så konstig dröm natten till fredag. vet inte om man ska kalla det mardöm eller bara en konstig dröm. men den va inte rolig. det va så att jag hade fått reda på att jag skulle byta synsam. jag tror att jag skulle byta till sollentuna eller nått sånt. kommer inte ihåg till vilket. men samtidigt så åkte jag tunnelbana dit och det gör man inte till sollentuna. men i alla fall. och jag va såååå ledsen. jag va otröstlig. jag bara grätt och grätt. och jag ville absolut inte byta till nått annat synsam. jag grät hela vägen till jobbet och till och med när jag va på jobbet. det känndes såå värkligt. så när jag vaknade så viste jag typ inte om jag hade drömt det eller om jag skulle byta synsam. och jag va så glad när jag kom på att det bara va en dröm när jag kom till jobbet och ingen sa... men har inte du slutat och ska börja jobba på sollentuna... hehe det måste va ett täcken på att jag ska jobba i tyresö.

åååå idag så fick vi massage det är ju sååå skönt när hon håller på och knådar och glämmer. man känner sig typ helt groggy efter och man är typ helt röd i ansiktet efter att man har legat på den där bänken. och sen kommer frossan. åååå vad man fryser. då är det på med tevattnet fixa te. på med extra tröja och ställa sig vid vårt värmeeliment. och stå där tills man får upp värmen. sen när typ byxerna börjar och brinna eller tills det kommer in en kund så får man gå bort för att sen gå tillbaka.

idag har det i alla fall vart mycket och gö men det är kul. man blir mycket piggare och mer aktiv när det är mer och göra. så ska jag jobba på söndag oxå. jag ska hålla på med mitt terapiarbete.

nej nu ska jag kolla vidare på let´s dance

men ha det så bäst

Kommentarer
Postat av: m-l

Vilken mardröm. Sollentuna av alla ställen usch. Tur att det bara var en dröm.

2010-01-23 @ 10:37:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0