min dag

ja idag så är jag piggare:) så jag ska berätta lite om mina senaste dagar.

började i söndags med att jag gick ut och trotsade kylan för att skotta bort snö från bilen. och ja det va först ett lager med is sen snö som hade smält och sen fryst på sen skare och sen pulver snö. så det va väll typ ca 30cm snö och is. men efter mycket blod svett och tårar så va jag klar. jag fick både skotta och sparka bort snön för det satt såå hårt. och det va inga problem och komma åt på taget efter som snön ramlar ner och packar sig när man går så kom jag upp allt mer jag lassa ner snön. problemet är bara att man knappt fick upp dörren då. så då gick man sparka bort det.

sen på måndagen när jag skulle ha bilen. så började jag kl08:00 för att va ute i god tid. och ja nej bilen ville INTE starta. jag försökte ett tag sen gick jag ut skrapade bort lite is och försökte igen utan nått resultat. den ville inte svarta den tyckte att det va för kallt. i början så försökte den i alla fall och starta men emot slutet så försökte den inte ens. så detva bara och ge upp den idé. och ta bussen i stället. men ja det va ju måndag och det va därför som jag skulle ha bilen för att jag skulle till stallet. men nu gick ju inte det så bra.

men på jobbet så gick det bra. det jobbiga börjar när man ska ta sig till stallet. då får jag först åka buss sen tåg och sen buss. om allt går som det ska tar det ca 1,5 tim. ja om det inte blir några förseningar eller nått annat konstigt. med bil tar det ca 45min.
men i stallet gick det bra jag red bubblan hon va pigg och glad. vi red en rolig övning där hon fick sammla sig lite och det skadar ju inte. sen så ska man ju hem oxå. och jag slutar ridningen 21:00 tåget går 21:15. så det missar man ju och ja tågen går bara en gång i timmen ute på landet. så det är bara och vänta. va hemma vid elva helt slut. det va bara och duscha och sen sova.

och idag gick jag hem det va kalllt. min jacka och halsduk va helt vit runt kragen bara för att det man andas ut har fryst till is. så det va skönt och få komma in i värmen sen.

men nu ska jag komma på tv och diska lite sen

men ha det så bäst

 min bil efter att jag hade skottat halva.. bara resten kvar
 bubblan
     och i måndags så va det kallt

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0