beck

ja idag ska jag och jonte in till stan och kolla på beck. jag har hört att den ska va bra men läskig så vi får se om jag vågar kolla.

igår va jag och jonte hos syrran i sötälje det va trevligt. men det blev lite ändrade planer bara för att detva ju nått fel på mitt vatten så jonte kunde inte fixa håret. och ja det va ju såklart vattnet det va fel på för i rimbo så blev det aldrig så här. så jag sa att han får väll ta med sig en 15liters dunk nästa gång har ska till mej så att han kan fixa håret med det.. och jag vet att haninge tar sitt vatten från mälaren men vart tar rimbo sitt vatten ifrån?? nån förtrollad brunn eller??

men så att hinna till bolaget innan det stängde inne i stan va ju helt kört utom vi fick ta bilen till haninge och plågas för det är ju typ 100grader i den. men till haninge kom vi in på bolaget sen in på evas blommor för att handla en orkidé som lena önskade sig(och hon blev jätte glad för den). sen så började vi vår resa till henne. det tar ju typ 1,40 och åka dit. sen fick jag tårta:) jonte ville inte ha. han ville bara ha pizza hehe. så vi gick ner och åt sen. vid nån lokal pub det va helt okej. benämning på okej hehe:) men man behöver ju inte sitta i alkisarnas knä. jonte åt pizza och jag och lena tog sallad. sen drack vi lite öl och sen gick vi hem. kollade typ på film drack lite mer och sen drog vi hem. vi åkte typ vid halv tre och va hemma halv fem. uch det tar ju typ 2 timmar och åka hem på kvällen det är tre nattbussar. och om alla bara gick så att dom passade varan så skulle det gå snabbare men nej man får ju vänta i typ 20 min på nästa. men det gick bra.

det är ju alltid skönast och sova hemma och att vakna hemma och bara kunna gå upp och redan ha tagit bort sminket och sånt.

men nu ska vi snart åka in till stan

min outfit idag är väldigt enkel

Klänning: H&M
Leggins:H&M
Skor:calou

hehe jag typ bor i mina träskor:)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0