fredag

ja idag är det fredag men känns inte riktigt som det. för jag har flängt till stallet efter jobbet och sen flängt tillbaka hem. och det är inte kul och gå från stationen till stallet och sen från stallet till stationen och inte riktigt veta när bussen går. men i stallet har det gått bra. ja så bra det kan gå när man kommer så sent osm jag göra. men jag har hunnit med det jag ska. och han har både kommit in och ut. för han är inne när jag kommer och det syns att han har vart ute och rullat sig.

och ja jag vet inte hur jag ska säga detta och jag brukar inte va känslig men nu har han haft samma tröja i fyra dar och det börjar och lukta. förut hade han samma tröja i fem dar och sista dan va det 2 meters tekniken som gällde. och idag när jag skulle gå på toa och kissa så öppnar jag dörren och börja ana oro. men tänker att det inte behöver lukta blommor inne på toan utom det är bara instänkt. tufter upp locket och där är det nån som har bajsat med ett STORT b. det va fult med spår i toan det va inte så att det va nån som hade försökt och städa bort det och missat nått. nej nej det va som ett lerit skoavtryck på ett vitt papper. jag höll på och kräkas. jag fick typ panik och slängde på mej städ handskar och storstädade hela toan samtidigt som jag mådde illa. och jag vet vem det är som är den skyldiga. behöver inte tänka två gånger + att jag mötte denna människa i dörren typ när jag skulle gå på toa.

men nu är jag såå trött så jag ska ta och sova snart. i morgon ska jag till stallet och ta hand om diamant och ta det lugnt.

men ha det såå bäst

Kommentarer
Postat av: M-L

Men gud Anna är det sant????? Jag tror jag dör, fy vad äckligt.

2010-07-10 @ 11:09:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0