glada timmar

haha jag säger happy hour happy happy... glada timmar. gud. et va kul igår. det började med att syrran kom till mej vid kankse två för vi skulle hinna på bolaget som stänger klockan tre. vi fick tio svett attacker innan bolaget sen tre till inne på bolaget och 25 till inne i centrum tills vi åkte hemoch fick en till. haha. sen gick vi ner till ica och kirrade mat. jag kan lixom inte dricka på tom mage. sen åt vi gjorde oss i ordning och tog typ en öl. sen kom sussie vid 7 och då började anna bartender göra entré. hehe ja det gick och dricka i alla fall. det blev en rosa panter:)

sen så drog vi in typ vid halv nio haha för att hinna med så många glada timmar som möjligt. för vi hade kollat upp priserna;) öl/cider 25 och 4cl drink för 49kr wooohoo. sa vi om det. det blev en rom och cola. sen en rosa panter som va jättte god. sen en p2. för jag ville ha nått med vanillj i så jag frågade och då va det p2 men så hade jag för mej att det fanns en drink som hette vanilla sky så jag ska prova den nästa gång. sen drack jag typ en öl. sen va happu hour slut. så efter det drack jag typ bara en öl. eller va det samma som jag hade från glada timmarna. ä jag kommer inte ihåg. men i alla fall efter dom glada timmarna så behövde inte jag nått mer och dricka.

sen har vi dansat jätte mycket. vi ba innan nej vi drar hem innan dom stänger så att vi slipper köa för garderoben. för ja jag måste ha en jacka som jag ska lämna in. och som vanligt så va vi kvar till stängning så pass sent att det inte va nån kö utom det typ bara va våra saker som hängde kvar hehe. klockan va typ kvart i tre när vi drog därifrån. och när vi kommer upp vid åhlens där bussen går ser vi vår buss åka iväg jaha det va bara och vänta på nästa. men gud vad hingriga vi va hehe så vi drog ner till donken. jag köpte en burgare och morötter:). sen va jag mätt glad och trött.

haha vi mötte även jontes bästa kompis han som står i grillen. hehe dom satt och snackade hela buss resan hem.

idag blir det nog en chill dag med stor C. hehe eller jag är pigg men jonte är inte lika pigg har sover fortfarande så sött. men jag har vart uppe ett tag nu. men jag kan typ inte sova så länge på morgnarna:)


hehe ja här kommer ett kort på madde jag och jonte.
jag säger bara gud vad jag ser ut...



syrran och sussie


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0