haninge

ja i morse så va jag uppe vid kankse 8:30 va ute och sprang vid 9 och va hemma vid 10. sen va det duscha dax. men när jag va på väg hem efter min springning så va det såå varmt. så ser jag att dom har rullat ut vattenslangen i rabatten och den är på:). det är hål i den så att det ska vattne hela rabatten och halva gatan så jag stället mej i en sån stråle och det va såååå skönt. jag va så varm och vattnet va så kallt men det va skönt. sen när jag duschade vå va det oxå kallt men man kände typ inte det bara för att jag va såå varm.

men sen åkte jag in till haninge och fixade pass. det gick bra och fort. man skulle bara in kolla leg och äga hur lång man va och lägga pekfingrarna där det va rött och skriva sin namnteckning och ta kort sen va jag klar. hehe sen så kollade vi runt lite i affärer men jag köpte inget hittade inget kul och det va väl tur:)

nu är jag hemma och första dan på semestern har redan gått. i morgon ska jag och syrran bada:). hehe jag skulle nog behöva det har inge gjort det på hela sommaren. har typ bara jobbat och inte haft tid ork och lust. men nu så kankse man ska kunna göra det.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0