jobbat

ja idag fick man ännu en måndag slängd i ansiktet. nej men det gick ganska bra. det va mycket och göra eller så känns det bara som det för att vi är så få och att om man är två och det kommer in två kunder så är båda upptagna. men det är ju bara och jobba på.

men igår så va jag och jonte inne i stan det va mysigt för det va bra väder. vi gick och strosa lite. jonte ville in på kicks så dit gick vi först han köpte lite rakgrejer. sen så luktad jag på en dior parfym. sen gick vi till clas ohlssons för jag ville ha en drink mixer eller shaker eller vad det nu heter. hittade en och köpte den:). sen gick vi till åhlens och kollade lite. åt en sallad och kaffe där sen så va det bio dax. vi såg beck. den va jätttte bra men läskig. men sjukt bra så den rekomenderar jag verkligen att alla som älskar beck ska se. gunvald asså vad ska man säga han är ju såå grym. det va en scen som va en sån här hoppa till scen. alla hoppade till och typ skrek utom jonte som vaknade till:).

sen så skulle vi åka hem så gick vi vägen till t-banan via donken typ där vid sergel så finns det ett uteställe där stannade vi och tog två öl och pratade. sen åkte vi hem och kollade på film. så det va en mysig söndag. eller ja hela helgen va bra:).
 
nu sitter jag och dricker te. har köpt nått på ica som verkade jätte gott men ja det är för varmt för att jag ska kunna smaka men det luktar gott i alla fall.

gud säger jag bara. jag kan nu tänka mej hur det är och ha barn och försöka och pussla i hopp vardan med allt och fixa barnvakt och allt sånt. jag ska ha diamant i 4 dar torsdag-söndag. och jag jobbar på söndag så klart. så jag behöver nån som kan ta in och ut honom 3dar. jag har frågat runt hehe mobilen har gått sig varm. det är ju falstebo oxå så det är inte så mycket folk i stallet. och jag vill inte att han ska va ute för länge efter som han står i en sjukhage så är det inte så kul och va ute för länge. men nu har jag nästan fixat alla dagar. i alla fall torsdag och fredag är klara. lördag fixar jag själv. ska bara se om jag kan ta ut diamant själv innan jobbet på söndag eller om man kan be nån snällt... och det är ju inte så att jag bor eller jobbar granne med stallet nej så lätt ska det inte va.

ja juste jag köpte den där parfymen idag. jag hade ett present kort på kicks så jag köpte den och ååå den luktar såå gott:)

nej nu ska jag njuta av mitt te och planera hur jag ska lösa diamant frågan:)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0