muffins

idag har jag bakat muffins för hela slanten. och inte vilka muffins som hälst utom nyttiga muffins på alá anna skippers vis. det är fullkorns dinkel och råsocker och en massa sånt och sen blåbär. ja mitt kök är ju inte så stort och absolut inte gjort för att man ska baka i det så golvet blir ens bästa vänn. typ plåtar och sånt får va på golvet. men baka kan man gö på bänken. men man får ju inte plats med så mycket. men det går bara man vill:).

och hur blev dom då. jo dom blev helt okej. ja det smakar ju inte som vanliga muffins med massa mjöl och socker men annars så helt okej. min mamma har ju fyllt år så jag tänkte åka till henne på fredag. sen ska jag, jonte ut med lena och tommy på the bridge hehe happy hour. jag tror att det blir trevligt. innan så ska vi åka hem till dom och ha lite förkrök. så det blir att utnyttja sl till max. från handen till ösmo tillbaka till handen sen till södertälje tillbaka från södertälje till stan sen hem till haninge:). fattas bara att man ska till märsta så har man åkt alla linjer typ utom rimbo tur och retur;) får se om man tar bilen till ösmo det går ju lite snabbare då.

och så klart så tog jag lite kort oxå på mitt muffins bakande.

hehe ja jag vet att det inte ser så gott ut



muffins i ugnen



dinkel mjöl och råsocker



muffins i väntan på ugnen



jag är kocken i mitt kök haha och ja man ser typ hela mitt kök;)



en muffins är klar



jag och min muffins



om det är nån som vill ha receptet så finns det på anna skippers hemsida.

eller så kankse jag kan skriva upp det om det är nån dom vill:)

ha det såå bäst

Kommentarer
Postat av: Lisen

Eller så kan ni ju ta direktbussen till södertälje från ösmo, eller ta bilen hit från ösmo och parka här och sova över ;) Lite tips

2010-07-28 @ 23:10:20
URL: http://buppas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0