sool

ja det blev bra väder i alla fall det såg såå dystert ut i morse. jag va i alla fall ute och sprang sen när jag kom hem så va jonte hos mej. hehe han va inte där när jag gick hem ifrån.

sen så åkte vi in till stan och gick till kungsan där det va nått ekoligist jippo typ green festival. där vi drack ekologisk öl. och åt mjukglass. jonte åt en stor och jag en liten:) men den va jätttte god. glass hör verkligen sommaren till. sen drog vi ner till djurgården där vi stannade till på ett strand café där vi drack öl och sen en drink. jag drack en jätte god som det va vodka jordgud champanj melon och nått mer i god va den i alla fall. jonte drack en rom och cola. sen åkte vi hem. eller nej vi drog in på nk där jag köpte en lyle & scott tröja som är roosa:)

sen drog vi hem och nu är vi hemma.

jag har även hittat ett par bågar som jag vill ha. eller ja det va jätte länge senjag hittade den men den va som vanligt förstor så jag beställde hem den i en strörre storlek och det har tagit jätte lång tid för att jag skulle få reda på att den inte skulle komma in i svart så jag fick beställa hem den i brun. men ja jag har frågat runt lite på jobbet och vissa tycker om den och visa inte. men ja jag tycker om den och ja den är stor och rak men jag vill ju ha en sån båge och man får inte va så kräsen när man är vanskapt.


i morgon kommer sussie till mej och då ska vi ut och svänga på våra lurviga:)


nu kommer lite bilder från dagen:)

min spring outfit





bågarna från michael kors





hehe jonte i kungsan



jag i kungsan



jonte gör det han tycker bäst om:)



min drink på happy



jontes drink




jonte på happy



jag på happy



jag igen



utsikten från happy




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0