min midsommar

ja min midsommar började med att jonte va här på morgonen. sen så vid tolv så åkte jag till syrran i sötälje. där satt vi och drack vin och en jätte god drink som typ va grön:). sen så vid tyo nio kom tommy från jobbet. vi kollade på nina frisk och drack lite mer vin. hehe jag och syrran pratade massor om allt och inget. sen så gick vi och la oss för vi skulle ju upp i tid. jag va uppe vid typ åtta så åt vi frukost och sen åkte vi till ica för att handla.

jag köpte jordgubbar för 62kr men det va dom värda för dom va jätte goda:). sen drog vi till flen.eller typ rökärr som det heter. där våldgästade vi våra föräldrar som har en sommar stuga där. och jag måste säga att det va jätte fint och mysigt. hehe och mulltoan va inte så farlig. det gick bra:). sen efter att anna hade gått ett varv runt huset och inspekterat toan och hela huset. så kom ju frågan upp.

-Pappa vart är B-G

nu ville ju anna åka bästa B-G (Britt-Gösta). och där stod den i ett skjul tillsammans med gräsklippare och sånt. ååååå bästa B-G. sen efter att han startat den och efter lite kläd ombyte för pappa sa tydligt att det är grus du ska köra på anna. han tyckte inte att vita björnborg skor och ett par ljusa miss sixty jeans va nått bra moppe plag. så det blev mammas mjukisar och gummistövlar och sen trycka på hjälmen så vips så såg man ut som en bonde;) men ååå det va sjukt kul bara gasa på och känna hur det blåser. det va ju typ 10 år sen man åkte moppe eller inte riktigt men typ. men kul va det. men det va ju lite halt och man har ju ingen lust och ramla. sen går det ju upp och ner som ett dragspel. och det va verkligen backar och sen helt om till vänster typ. sen efter min moppe tur så hittade jag min plats väldigt fort.

det fanns ju en hängmatta i solen åååå där låg jag och gäste:) åå det va såå guld. men sen åt vi sill potatis LAX och ägghalvor. det va super gott och så snapps till det. pappa hade gjort nått eget som höll på och bli lika gammal som typ jag och ja den va ju inte det godaste jag drukigt och den rensade rent. men det gick ner hehe. sen va det öl och gällde. sen fick vi en jätte god sommardrink. sen gick hela familjen ut med hampus och så plockade lena alla blommor hon kunde hitta. sen när vi kom hem så va det mat igen:).

grillat:) det va pommes och kyckling nått kött på spätt och sen nått annat kött bea sås och avokado sås. det va ju oxå jätte gott. men gud nu va man ju jätte mätt och till det va det rövin som stod på schemat. tur att man han en stålmage;) sen kollade vi på tv och drack drinkar. hehe jag drack först en san fransisco och sen en gin tonic. det va gott till det så åt vi popcorn:).

sen va vi upp och pratade jätte mycket. sen va det bara jag syrran och tommy kvar vi pratade i gäst stugan där dom skulle sova. sen gick vi och la oss vid typ tre. hampus låg och väntade på att jag skulle komma han låg hos mej ett tag sen gick han iväg.

klockan 8 vaknade jag nästa dag och slängde på mej bikinin och tog fram hängmattan för att få första skiftet. ååå vad skönt det va. bara ligga där och njuta va solen och gunga fram och tillbaka. jag solade lite fler gånger under dagen. sen åkte vi hem vid typ tre.

men det va jätte kul och få komma ditt och se hur det ser ut och jag kommer nog våldgsta dom fler gånger specielt den där hängmattan;). och hampus blev jätttte glad när vi alla kom och hälsade på. och han ville nog ta en liten smakbit på tilda men det fick han ju inte.

men nu är jag hemma och ska fixa lite här för att sen ta tag i en ny arbetsvecka..

men nu kommer lite kort från helgen:)

haha redo in för moppe tur



åka moppe



kor i flen



jag och bästa B-G (Britt-Gösta)



 hampus



hampus



hampus vill nog oxå ha en sommardrink



hampus



den goda sommardrinken



ha det sååå bäst

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0