nu ska jag hem

japp nu ska jag hem från ett ghetto till ett annat ghetto:). ja juste jote blev stoppad av polisen oxå när vi va fylletaxi. men det va lugnt hehe han va nykter. men varge gång nån bli stoppad och får blåsa så tänker jag bara på vi hade i alla fall tur med värdet. dom har ju typ glömt pumpen hemma så han får blåsa upp alla madrasser själv. så han har ju utväcklat värsta lungkapasiteten. så när han blir stoppat så ska han blåsa upp en påse på ett andetag men han blåser så mycket så att den går sönder. haha jag garvar lika mycket varge gång.

men igår så va det sallad som stod på schemat. jag måste ju komma igång med min beach kropp innan sommaren är helt över. haha eller så är det redan försent och jag kan ge upp och satsa för nästa år i stället. men sen så kollade vi på kim novak filmen men man har ju sett den så många gånger att man kan den.

ja och så är det ju midsommar snart. vafan ska man hitta på då.... typ på midsommardagen så ska jag ner och våldgästa mina föräldrar i flen. men vad ska man gö på själva midsommar. men det är ju ett tag kvar som tur är. men nått ska man kunna hitta på;). sen är nästa fråga ska man palla sig till södertälje(eller SÖtälje som jag säger) för att åka med syrran och tommy. eller ska man palla sig in till centralen för att åka tåg. hmmm ja det är frågan det. det tar ju typ 1,5 timme och ta sig till södelje. hehe fast det tar typ 45 in till centralen. men ska man åka bil så får man dela med kanin och bur och allt sånt. och åker man tåg får man dela platsen med en luffare. så ja det tåls och tänka på. och nästa STORA fråga va fan ska man ha på sig. klänning och pumps eller jeans och pumps eller jumpadojer. eller mjukisar och gumistövlar. för vi ska ju lixom va på landet och går ju upp och ner som dragspel. men ja jag får se. det blir nog jeans och skor.


och nej jag tänkte inte ta egen bil för hahah jag hittar inte.


men oj nu måste anna springa för att hinna med min buss

men ha det såå bäst.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0