planer

japp nu är det plander på g här. stora planer hehe. nej men jag snackar lite med sussie och ba fan vi borde hitta på nått. och vips typ en kvart senare så har hon snackat med camilla osm har snackat med maria så vi ska försöka och åka in till grönan eller nått sånt på måndag. men det hänger lite på om sussie får ledigt så vi håller alla tummar vi kan hålla på att hon kan få va ledig.

gud vad mycket minnen som kommer upp hahaha när vi va på grönana och sussie spyde så att hon fick gå med gröna byxer. jag och sara som försökte ta kort på en kille som va utkläd till ior men han ville inte. haha eller när vi gick i spökhuset och vi trodde aldrig att vi skulle komma ut. och högg tag i en list och vägrade och gå och sara högg tag i mej och försökte och dra mej ut. hehe hur vi avslutade genom att gå 4 st ut i snurran. hur vi skrek som galningar i alla karuseller. nej vi hade så jävla kul förut. men vi kan ha lika kul nu när man träffar nån. haha man bara garvar och det är som att alla dom månader som man inte har sets är som två dar. så det ska verkligen bli jätte kul.

är det nån annans om vill hänga med är det bara och säga till eller bara och gö det:) ju fler desto roligare.

men som sakt va nu ska vi inte skena i väg med mina planer fören sussie har fått godkänt från regeringen om att va ledig på måndag:)

men ha det såå bäst

gamla bilder från grönan

     

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0