är det en vanlig dag idag

nej för det är hampus födelsedag idag...han fyller 10år idag så ett jätte STORT grattis till lilla hampadus. tänk vad gammal han börjar och bli. jag kommer lixom ihåg när vi hämtade honom och han blev åksjuk och spyde i bilen. det va början på vårt hundliv. det va början med att gå ut i spöregn, snöstorm och bara storm. men oxå solsken och vår.

igår så började jag kolla på glamorama och ja vad ska jag säga jag blev fast och hade typ ett glamorama maraton tills män som hatar kvinnor började. inna det så va jag ute och gick i vårsolen. men jag fick ju för mej att jag skulle gå i skogen. jag gick ju därförut när det va snö. men då va det ju kallt och minusgrader. nu så hade ju snön blivit jobbig och gå i. för på stigen så va det packat och det gick hufsat bra och gå men om man råkade gå lite för mycket till höger eller till vänster så ramlade man ner i snön och fick snö ner till typ knäna och man fick snö i skorna. så detva mindre kul. så jag gick i skogen lite snabbt och gick lite genvägar. sen gick jag en promenad på asfalt i stället får ta skogen sen när snön har smält bort.

sen idag så när jag vaknade fortsatte jag mitt glamor maraton. sen så va det städ dax. och det va behövligt. för dam och hår monstrerna höll på och ta över lägenheten. men nu är det klart städat. ska gå ut och gå och laga lite mat. sen blir det till och kolla på nån film.

och nu lite kort på hampadus







 hehe han känner lukten av nått

men ha det så bäst

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0