en varm kopp

ja nu sitter jag här med en varm kopp. jag har precis kommit hemoch duschat efter min ridning i stallet. set va hoppning och det är ju alltid roligare än dressyr. hehe för då behöver inte hästen gå på tygeln så jävla vackert hela tiden. men jag red laura och jag tycker att hon är rolig och rida. hon är ju lite pigg i hoppningen och det tycker vi om. så att man slipper sitta och sparka runt dom. men det gick bara bra. hon kändes lugn och fin för att va pigg och glad. jag kunde både styra och bromsa och se lite avstånd. och jag behövde inte hänga i bromsen eller få hennes man i ögat. eller att hon har huvudet så högt upp så att man inte ser nått. nej det känndes bara bra. och dte är ju alltid kul när det går bra.

har även snackat med sussie ska ha diamant lite runt påsk och sånt. men ja han har ju boxvila fortfarande efter sin fong. så han lever på en sträng bantar diet. och får bo i sin box. förutom när han får gå till uppstälningspiltan när man måste mocka. så det blir till att borta och pyssla med honom.

vad har jag gjort mer idag då. åååå jag har ätit pizza och inte vilken pizza som helst nej nej. utom min pappas hemmlagade pizza åååå den är ju bara såååå god. gud jag skulle kunna leva endast på den. och man får välja precis vad man vill ha på. eller ja nu fick jag ju inte det efter som jag fick en rest och inte en anna-väljer-själv-vad-jag-vill-ha-på-min-bit. men den va ändå såå god. men i morgon blir det kyckling fullkornsris nötter och sötsur sås. i hopp om att det är gott.

men nej nu sk jag ta och fönahåret sen blir det spikmatta. lär ju somna på den men det är sååå skönt

men ha det såå bäst

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0