helgen

ja den här helgen så va jag ledig. jag va ledig på fredan oxå efter som jag jobbade i söndags. så på torsdan så bar det va till rimbo och så sov jag där. sen kom jonte hem på morgonen och så fick han sova lite innan jag slet upp honom. sen så såkte vi till willy i norrtan för att handla. sen så innan vi åkte hem så svängde vi in hos hans mamma och där va det som vanligt fullt med folk. men det är kul det är inte tyst en minut och är det det så kännss det nästan konstigt. hehe typ som i min släkt man får ta en kölapp för att få säga nått. alla pratar i munnen på varan samtidigt hehe. men det är kul. sen åkte vi hem och började med maten och sen va det dax för let´s dance. åååå willy är kvar jag tycker att han är såå rolig. han kan ju inte dansa men han är rolig.

sen i lördags så gjorde vi inte så mycket bara va hemma och tog det lugnt jonte spelade lite men han dog mest bara tyckte jag. sen va det dax för melodifestivalen. och hon anna vann och det tyckte jag va bra den låten va bra. och jonte blev jätte arg för att hon vann han tyckte att salem skulle vinna. och ja den låten va oxå jätte bra. men han va inte glad och tyckte att världen va emot honom. men han va glad innan när alexander kom in och spelade sitt vinnar bidrag för norge. han satt och väntade under hela den showen på att han skulle komma in. men som tur va så kom han hehe.

sen idag så ska vi åka hem till mej jag måste ju fixa med mina matlådor och sånt. men innan det så tror jag att han ska tvätta sin bil. hehe ja min står fortfarande under tre ton snö.

jag har även hittat en lampa som jag är jätttte kär i. men oj vad dyr den va nästan 500kr för en jävla lampa som är en tvärhand hög. hmmm är det värt det men den va ju sååå fin. och ja det kommer bilder på den. elelr bild kankse det heter när det bara är en.

åååå jag fick även ett mms av min mamma som har tro det eller ej hon har hittat min KANINMÖSSA ååååå säger jag bara. men det är kanske lite sent och använda den nu men vi får se jag får hoppas att det blir -10 grader och snöstorm igen så att jag kan använda den. har inte sett hur den ser ut än mer än på bild. och jag kommer inte ihåg hur den ser ut eller. jag mins bara att den va mjuk och go och att jag älskade den när jag va liten. jag älskade allt som va mjukt och lent. kunde typ stanna upp mitt på ikea och klappa nått som va mukt och typ vägra och släppa det. hmmm ja fast jag älskar fortfarande saker som är mjuka och goa.

men nu kommer lite bilder i alla fall.

   haha en bild som jag ritade på jontes mobil.. picasso kan slänga sig i väggen. det är jonte till vänster och jag till höger(om det är nån som inte skulle råka se det)

   kanin mössan hampus fick agera model


  bilen den här veckan och ja den har fortfarande lite för mycket snö på sig

 och tillslut lampan som jag har gått och blivit kär i..

men ha det såå bäst

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0