mössa

åååå fick reda på igår ju att min mamma hittade min mössa. längst in längst under i en jätte stor kartong där låg den. och ja den va ju lite tuffsig eller kanse inte tuffsig men väldigt platt. och pälsen stog rätt upp så att den hade som en tuppkam mitt på huvudet. men sen har den legat i en kartong i kanse 15 år oxå. så den har dispans för att se lite deformerad ut. men med lite vatten och press så kommer den se ut som ny igen.

men idag när jag jobbade så kom sussie in på besök. det va jätte kul att hon kom. hon va hemma och orkade inte åka ner till stallet så då kom hon och hälsade på mej. hehe jag kände att sådär kommer det va när jag blir gammal och man sitter på ett hem och ens barn kommer och hälsar på en ibland när dom råkar ha vägen förbi eller nått sånt. så det va kul och få prata lite med henne och kul att hon tänkte på mej och kom och hälsade på sin gammla kompis:).

men idag när jag kom till jobbet så hade några ungdomar(som har för mycket fritid) sprayat med spray på våra fönster. jaha lixom jätte kul. så jag gick ut med först t-sprit, fönsterputs och en försterskrapa som man tar bort delarer med. men det satt som berg. så jag fick ta till det hårda atteleriet lacknafta... och det gick bort. om man hade ringt nån firma så hade dom haft skyddsutrustning och munskydd. själv så hade jag kavaj och en trasa och så min lacknafta. och jag fick bort allt. ja från ett fönster bara två kvar. men jag stank ju lacknafta resten ut av dagen så jag tar dom andra fönstrerna nån annan dag. hehe och alla gick runt och klagade över att det stank lacknafta men jag kände ingenting. jag va väll så bedövad;).

men annars så har det inte hänt så mycket roligt idag.

men nu så kollar jag på familjen annorlunda.

men så klart så kommer det ju lite bilder på min mössa:).

      









men ha det såå bäst

Kommentarer
Postat av: sara

haha anna och kanin mössan!!

gilla



sv: ja! gudars alltså det var som att rida cliffen igen +300 kg galna arbetande muskler.

Det var länge sen jag inte hade någon kontroll, det är fan läskigt. :P

2010-03-17 @ 20:31:20
URL: http://sariih.blogg.se/ridblogg

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0