bubblan

först så har jag jobbat idag och ja det va som vanligt underhållande och otrooooligt givande tyd denna dag ett liv.

sen så åkte jag till stallet för jag hade diamant. mockade och fixade allt sen så skulle jag och vild hingsten ut på våran promenad. på dit vägen så gick det bra han skrittade och hoppade bara till typ två gånger. inga problem lixom. sen när vi skulle hem. ja det börjar ju med att när vi ska vända så vänder han i typ galopp så att han snurrar typ ett halft varv runt så att vi står huvud mot huvud. hmmm inte riktigt vad jag hade tänkt mej. vänder honom igen sen ja sen så skrittade han inte många steg på hemvägen. det va trav det va galopp inslag det va taktning och allt sånt. men ständigt vänster stält huvud. trode typ inte att han kunde ställa så mycket för när man rider är han ju stel som en jävla planka. ända gången han hade huvudet åt andra hållet när vi möte nån. och ja men givetvis så skulle vi ju gö det. vi möte inte nån på dit vägen men på hem vägen när han va såå pigg så möte vi två motionerer och två bilar på den korta sträckan. men han är ju så snäll han bara går och taktar och håller på och små resersig och sånt men annars är han så snäll. det är bara träns och longerlina och handskar på som gäller sen är det bara och ut och gå:).


sen så va det tjära in packning och allt sånt som gällde. sen så typ springa till ridhuset för att ta bubblan innan eva gick in med henne. när jag kom så sa hon typ nej men där är du jag undrade just när du tänkte komma hehe sa jag typ till svar och typ nått med att fint folk kommer alltid sent jag brukar komma sist.

men och rida bubblan gick jätte bra åå vad jag älskar den hästen. jag känner att jag börjar komma underfund med henne lite oxå hur man ska gö och så. så det känns jätte kul. vi va på utebanan och tydligen hade hon vart jätte jobbig tidigare på utebanan men jag tyckte att det gick super bra så det är kul. ja det är ju alltid kul när det går bra och mindre kul när det går bajs.

men det va min dag

så ha det såå bäst

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0