packning

ja nu har jag packat klart för att jag ska till jonte över helgen. eller ja jag jobbar ju på söndag men på lördag ska jag till honom. och planen är att åka till ikea. åååå det är såå kul på ikea och det bästa man får GRATIS GLASS (till alla barn). sen idag så har jag jobbat och det gick bra. det va en kund inne som ville att jag skulle justera hans solglasögon men jag tyckte att han skulle köpa sig en ny front i stället för att den va misshandlad och det fanns risk att det kunde gå sönder. men han tyckte inte att det va nån bra idé. så han frågade om jag hade en tång så jag gick och hämtade en och han fick böja och justera själv. för jag tycker att det är bättre att han har sönder den än att jag gör det. men det gick bra men den va ju jättte sne men det gickoch sätta tillbaka glasen men en vindpust och dom skulle ramla ut. men ja han tyckte att det blev bra så. hehe det finns så mycket människor säger jag bara.

sen har jag vart ute och sprungit och det kändes bra. det bästa är när man är klar och har spurtat i mål för det måste man alltid göra så att man är helt slut när man slutar springa. och det bästa är när man är klar och man känner sig så jävla duktig. man blir så stolt över sig själv. hehe typ klapp på axeln *STOLT*. men jag har lite ont i kroppen nu känner jag och jag vet inte riktigt varför. för igår så kände jag inte såhär men ja jag vet inte får se hur det känns i morgon. för som alla vet så är stretching för mesar det SKA kännas att man har tränat och ansträngt sig lite. och det ska va en kamp att ta sig upp morgonen efter för att man har sån jävla träningsverk då har gårdagen vart en bra träningsdag:). bäst är om man får lägga sig på mage och åla sig från sängen och inte kan plocka upp nått från marken. eller att stå går bra och sitta går bra men vägen där emellan är en plåga då. ja då har man tränat body pump och jag kan säga att det gjorde jag bara en gång.

men nog om detta. ja jag har kirrat en sak till hippie partyt men vill ju inte säga vad för det ska oxå bli en överaskning vad jag ska ha på mej. men jag ska ha det i håret så det är ingen stor grej.

men nu måste anna sova för att palla släpa mej upp i morgron (om man kommer upp)

men ha det sååå bäst

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0