söndag

ja idag är det söndag och jag har jobbat. jag han inte ut och springa i lördags så hade lite ångest idag så jag gick till sågen och sen gick jag från trollbäcken och hem. men det va så bra väder så det va typ bara skönt. på jobbet gick det bra det va lugnt och skönt. sålde lite solisar och sånt. men det va ju inte stressigt. jobbade med helena och det va kul och träffa henne igen:). det va ju ett tag sen.

sen i går så va det ösmo marknad och jag köpte bara brända mandar ååå det är såå gott:). men det va jätte lite folk och det va det nog bara för att det va dåligt väder. det va ju typ regn om vart annat. men vi klarade oss precis. vi grillade och tänkte att vi skulle äta ute men det blev bara kallare och kallare. så vi fick sitta inne. men maten åååå den va jätte god. och jag åt på tok för mycket som vanligt. det va kött, kyckling och pommes. jag är inte sån som bara kan äta lite eller när jag börjar och känna mej mätt så slutar jag nej utom jag fortsätter tills jag håller på och spricka. och pricken över mitt lilla i va ju mina brända mandlar.

men på tisdag så är det dax för vårruset. det ska bli kul och spännade hur det ska gå men jag tror att det ska gå bra. jag har ju sprungit några gånger i alla fall.

men nu ska jag ta och kolla på tv

men ha det såå bäst

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0