vårruset

ja nu är det uppladdning för vårruset i morgon. jag hoppas till gud att det inte regnar i morgon. för det är inte kul. för hela vårruset är typ på grus och gräs. så det blir en enda stor lerhög. det är inte eller så kul när man ska sitta och fika och man får sitta på blöttgräs och bli kall och blöt om rumpan. så nej vi hoppas på allt från regn. det få gärna va strålande sol eller åtminstone monligt. jag har packat lite för jag tänkte inte ha med mej för mycket pallar inte släpa på allt. men ska lämna in lite saker där man kan gö det. så man vill inte ha för mycket värdesaker med sig då. och ingen handväska. uch det kommer och kännas konstigt.

åååå jag har köpt mej ett par nya jeans idag oxå ett par miss sixty för 1300:- men jag tyckte att dom va snygga så det va det värt. men dom va lite ljusa så där sommriga som man vill ha till sommaren. har inte tagit nån bild på dom än men jag ska gö det. men först så tyckte jag att dom va kankse lite för ljusa men det va ju samtidigt det jag ville ha så då fick det bli dom.

red svarten idag oxå och det gick mycket bättre så det va kul. det kändes mycket bättre och han va piggare och lyssnade bättre på vad jag ville. han blir ju lite sur när man piskar på honom men det är bara och gå på honom igen så sen springer han på.

men nu ska jag ta och sova snart

ha det såå bäst

Kommentarer
Postat av: Elli

Vad är vårruset?



Haha! Nej, tråkigt hinner jag inte ha! Skulle vara på kvällarna då, men då njuter jag bara av tystnaden :P

2010-06-02 @ 00:23:35
URL: http://ellimedtva.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0