asså jag typ dog

haha det va så sjukt kul idag på jobbet det va inte bara en sak utom två som jag höll på att dö för.

ett va det kommer in en gubbe som m-l tog hand om han ville ha nya glasögon och detva snabbt så vi skulle ta en drop-in. och m-l frågar om hans personummer men han kunde det inte. så säger bertil till mej som är inne på verkstan som då hör vads som sägs där ute. att m-l ska fråga honom om han är född före eller efter kristus asså jag höll ju typ på och dööö.

sen nummer två så hade jag en kund asså först så trodde jag att han inte hade alla hästar i stallet. han satt och garvade för sig själv medans han läste kalle anka. sen så visade jag bågar för honom och han ville ha så stora som möjligt och inte ens det största va stort nog. sen så tröck han upp bågen i pannan och sa att den gör ont när han gör så. jag ba ee okej men du ska ju inte ha den där. då säger han att ja men om jag krockar med en lyckstolpe så kommer den åka dit. haha jag ba men du får ju inte gå in i lycktstolpar:). sen så ena stunden va han helt klar och andra va det som att prata med ett får. gud asså men han va trevlig i alla fall och jag fick mej ett gott skratt sen när han hade gått.

sen så tror jag inte att det va så mycket mer roligt som hände. när jag kom hem så släpade jag mej ut och sprang min runda. men bara man kommer iväg så känns det ju bättre och man känner sig så duktig när man kommer hem.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0