julbord och hästar

ja i lördags om vi ska börja med den så ringde klockan 06:00 det va bara och upp och hoppa. sen åkte jag till stallet 
väl hemma så va det städning med ett stort s för mamma skulle komma hem till mej. eller hon skulle sova hos mej. jag han inte tsäda så mycket men plocka bort lite och byta lakan. sen så gjorde jag mej i ordning. jag hade en svart klänning med en svart tröja under och sen leggins och stövlar enkelt men snyggt.

sen kom mamma till mej och jag bjöd på en rosa panter mycket god. sen så åkte vi in till slussen för att möta upp ninna och bertil sen åkte vi båt över till grönan.

julbordet sen åååå vad ska man säga jätte mysigt. super god mat verkligen super. det fanns så mycket och välja på allt lax, sill, ren, björn, renhjärta, massa olika korvar och så fanns det till och med bäver ja du ser rätt BÄVER:) inte min favo men björn va faktist gott. sen alla desserer ååå det va verkligen super gott och sen fanns det en glass disk med massa glass och strössel och en massa sånt. jag va jätte över mätt när allt va klart. sen efter det så drog jag elena, helena, marie-louise och lotta vidare. vi drog till imperidet och tog en drink som va jätte god den oxå:)

sen så efter en hel dag med en massa att göra så va jag jätttte trött så i slutet så stod jag typ bara och gäspade och pratade samtidigt. ja med den lilla rösten jag hade kvar för jag va så jävla hes efter min förkylning. så får se om jag kan prata i morgon. men sen drog vi hem vid typ ett så vi va hemma vid två. jag somnade som en stock


men nu är jag ju hemma och har gjort matlåda och nu så ska jag kolla på beck






men ha det så bäst

Kommentarer
Postat av: Anonym

Vad fina ni var allihoppa :) ses vi imorgon Anna :)

2010-11-29 @ 12:40:13
URL: http://ceciliabergdahl.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0