lördag

ja min lördag började med att jag vaknade klockan 08:00 det va bara och stiga upp och ut i spring spåret. jag skulle in till farsta sen med en vän så jag ville hinna springa innan. vid 11 kom hon ochhämtade mej och vi åkte in. jag shoppade inget eller jo det gjorde jag en jul klapp eller två men vad det är kan jag ju inte skriva här;). men jag tror att dom blir glada. sen åkte vi hem. men innan jag åkte gjorde jag mina plättar i mitt nya fina plättjärn det gick bra men jag behöver en ny stekspade som är lite mindre så att man kan vända dom lättare. kom just på att det va ju det jag skulle köpa på ica när jag va där.

sen när jag kom hem så har jag vart på ica och handlat lite så att jag kan äta i morgon och göra lunch i morgon. sussie med diamant ringde oxå jag ska ta in dom i morgon vilket inte gör mej nått får då kan jag kanske springa på morgonen.

jonte och oscar(ellis karl) ska ut och göra stan osäker så jag funderar på om jag ska ta och våldgästa dom;). men jag har inte bestämt mej än men om jag sk agö det så måste jag komma på vad jag ska ha på mej och ja allt sånt. så jag måste kankse bestämma mej snart:).

men jag ska inte drick aså mycket efter som jag vill kunna springa i mogron utan att döööö

mina plätter



min outfit idag


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0