diamant

idag hade jag fredas mys i stallet tillsammans med diamant det va mycket trevligt. han va i alla fall glad över att se mej:) själva ridningen gick okej det är han alltid lite knepig tycker jag men det gick okej. jag hade graman och då brukar det gå bättre. men gjorde mest bara lite basic saker och övade på min sits.


sen så åkte jag hem

på jobbet idag så gick det bra. det är alltid roligare och jobba fredagar än måndagar. kunderna är glada och man själv är glad för att det är fredag. jag pysslade lite med påsk pyntet tog fram kycklingarna med solglasögon och dom små kycklingarna. våran påsk hare som fortfarande efter alla dessa år inte är nån påskhare utom fortfarande två påsk ankor eller kycklingar (mer ser mer ut som ankor). men varge år så tror vi att det är en hare vi har men så är ju inte fallet.

jag fixade bland solisarna vi har en jättte rea just nu. nästan alla solisar ligger på 500 eller 1000kr och det är helt guld. jag sålde 5 st bara idag. haha det är mer än vad vi brukar sälja på hela sommaren skämtade vi om. för dom är ju ganska dyra annars men det är för att det är gucci och dior och dom märkes solglasögonen.

i morgon ska jag hem till cillan hon skulle ha ett litet kalas så det ska bli jätte kul. jag kommer ju och ta det jätte lugnt efter som jag ska upp och jobba på söndag och hatar att jobba bakis.

men nu ska jag ta och sova snart så ha det så bäst

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0