helgen

ja helgen som vart har vart trevlig på olika sätt. i fredags så va jag ju i stallet och red på diamant åkte hem 22:15 tåget. jag va på väg hem och folk va på väg ut på krogen.

på lördag så jobbade jag mellan 10-17 men det gick bara bra. vi sålde en hel del och lite solisar så det är kul. sen när ingrid gick hem vid15 så va det typ ingenting och göra så jag och jennie pratade bara strunt. sen så åkte jag hem och gjorde mej i ordning för jag skulle hem till cillan hon skulle ha ett litet kalas. på tåget till henne så träffade jag på elli och hennes kille så det va kul:).

jag hade kul på kalaset det va lagom mycket folk. men alltid kul och träffa cillan och prata med henne och så va ju elli där hon är ju bara för rolig. men jag tog det lugnt efter som jag skulle jobba dagen efter. jag åkte sista tåget hem. fick sällis av dom andra som oxå skulle åka det tåget. hoppade av vid haninge och tog min buss hem. somnade utan problem.

kände mej ändå ganska pigg när jag vaknade. så jag gick till sågen så att jag skulle få både motion och frisk luft. jobbade med elena idag och ååå det är alltid lika kul vi pratade skattade och städade så klart lite. sålde två par solisar oxå så det va ju bra. vi kollade runt på nätet och hittade ett par converse skor såg hade samma färg som algrens bilar:)

men det va ganska lugnt så det va ganska tråkigt. men det va tur att jag hade ett bra sällskap.

men nu så är jag hemma och ska pallra mej ner till ica snart för att handla för nästa vecka.

men ha det så bäst

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0