långfredag=långdag i stallet

ja idag så började ju dagen mindre bra. jag vaknade av klockan som ringde 06:00 anna gick upp eller inte. somnade så glatt om som att det inte fanns nån morgon dag. vaknade 06:45 oj då... min buss går 07:00. det va bara upp och hoppa medans jag morrade över hur dum i huvudet jag kunde va som somnade om för 511 gångern:). men jag han med bussen hade till och med 3 min till godo.

åkte buss, tåg, tåg buss till stallet. pussade på diamant. när man är i stallet så är man där i många timmar men man är typ bara aktiv i några timmar ut av dom resten så pratar man med typ allt och alla. hänger lite här och hänger lite där. typ som dom där ungdommarna som hänger utan för centrum. typ som ösmos-bänk-luffers. men i alla fall. diamant fick komma ut på äventyr och vi red till järnvägarna. och varför det heter så är för att man rider vid just järnvägsrelsen. ja fast på en åker eller tre åkrar. men i skogen så va det blandat där det va bra så va det bra och där det va lerigt så va det jävligt lerigt. hehe det märks att det va ett tag sen som diamant va ute på annas äventyr för det blev tvärnit vid första diket med vatten i. sen tog han ett mega hopp över det rakt in i en gran typ. tack diamant för den.

sen så vid ett annat dike så gick han luft fram och när jag trodde att han precis tänkte hoppa så drog han ner huvudet tittade ner i vattnet och tvärvände 180 grader åt höger. jag kan säga att jag hängde i vänster stigbygel och släpte inte mitt man tag(som jag tackar gud för att jag tog) haha annars så hade jag fått bada. sen andra gången så gick jag på honom mer och då hoppade han över. sen gick det nog ganska bra.

men det är ju lite så att om jag säger att han ska gå nånstans så bara går han utan att tänka på att lyfta på benen. det är som att han tänker att skyll dig själv för att vi dör för det är din idé att vi ska gå här inte min. och så bara går han. och man ba Diamant kolla vart du sätter fötterna snälla.

men när vi väl kom ut på åkrarna så gick det så bra så han va så snäll och tog det lugnt och bara galopperade på. så idag va han en duktig häst:).

sen fick han gå ut naken i hagen det tyckte han va mysigt.

diamant på äventyr




diamant på äventyr i urskogen



diamant på äventyr i urskogen



diamant på äventyr i urskogen



sen fick diamant gå ut naken i hagen=)











Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0