party

ja idag så är det party med stort P som står på mitt och flickornas schema=). det ska bli assa kul. man behöver verkligen komma ut och ha kul med tjejerna oftare. gud det låter som att jag är 100 år gammal och sitter på hem och får komma ut på en promenix en gång i månaden. hehe men jag behöver lixom inte komma ut och träffa folk för det gör jag så mycket på jobbet så när jag är ledig så stänger man in sig;). jag hävdar att man blir folk skygg av mitt jobb och när jag är ledig så njuter jag av att slippa höra min egen röst som annars bara maler och maler och maler tills klockan är 18:00 och man får gå hem och bara va tyst:).

men aja nog tjatat om det. idag är jag ledig vilket är oerhört skönt. jag har sovit ut gick upp tog det lugnt åt frukost och sen hoppade jag i jogging skorna och sprang min runda på 7km. det kändes bra men det blåste och va sånt äckligt väder men men. sen så har jag städat det behövdes kan jag ju säga.

nu ska jag börja gö mej lite i ordning för utgång. jag ska hoppa på tåget som går 18:45 från haninge där flickorna redan sitter från ösmo. så först ska vi ut och äta på nån ja helens krog eller nått sånt tror jag att det henne. hmm måste nog spana in menyn innan så att jag inte behöver sitta och vela i typ 4 tim. sen efter att vi ätit och förhoppningsvist druckit så ska vi rulla virade och svänga på våra lurviga.

i morgon bitti så ska jag äta amerikanska pannkakor åå det ska bli såå gott. jag har redan köpt hem allt så att jag inte behöver börja med att gå till ica för det har vi ingen lust med.

men nu ska jag fixa håret lite så att man kankse ser ut som folk och inte som en lurvig ponny när man kommer:)

men ha det så bäst

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0