utgång

ja igår så va vi ute först så va vi till helens krog och åt. det va jätte trevligt och man fick mycket mat och maten va super god. jag åt nån kyckling i bröd och grönsaker den fick 5 toast av 5:). efter det så blev det en sorbé som va hallon tror jag. den va jätte god.

sen gick vi vidare från ställe till ställe tills vi tillslut bestämde oss för ett ställe som vi kom in på på ewan som va med oss hade precis fyllt 18 så ja hon kommer inte in på så mycket ställen. men sen blev det the bridge. det va kul. det är ju folket som man är med som gör det roligt. vi va så många så man behöver inte sitta i knät på alla utom man kan sprida ut sig och utan av vara själv.

sen så åkte vi hem. dom åkte bil och jag åkte buss. för jag har ju bussar som går hem men det har ju inte dom och det va överfullt i bilen. så jag sa nej men det är lugnt jag kan ta bussen hem. sen så hade madde två kompisar som skulle till täby som höll mej sällskap. dom ville käka på donken innan så vi gick dit och sen till min buss. så snällt av dom och hålla mej sällis jag klarar mej ju själv men alltid roligare och ha sällskap.

sen när jag kom hem så va det sängen som roppade på mej:). men jag tog det lungt med drickat utan att va nykter;) men emot slutet så va det vatten som stod på schemat. det är bra när dom har det ståendes så att man bara kan gå dit och ta utan att stå i kö och skricka vatten som en indiska slav;). man blir så varm av dansande och allt sånt så då är det så gott med kallt vatten:)

min outfit i går va black as hades

klänning: H:M
smycken: Efva attling
skor: Vagabond röda















maddes efterrätt:)



min efterrätt:)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0