farmor och farfar

ja nu är jag hemma från farmor och farfar. hehe mamma och pappa skulle komma och hämta mej runt 14:00 perfa tänkte jag då hinner jag ner innan och fyll apå mitt busskort innan det går ut i morgon och innan dom höjer priset. kl 13:15 ringer mamma vi åker från biltema nu. så det va bara och vända och gå hem. men jag ville ju fylla på mitt busskort så det fick jag göra i trollbäcken det borde ju gå smärt fritt tyckte jag. icke sa nicke. in på vivo dom kunde inte fylla på busskort nehe. in till alléplans tobak ja dom kunde gö det men har du kontanter. ursäkta vem fan har 690:- kr i kontanter spontant i plånboken. nej jag hade 50:- på mej. jaha nehe. fick gå till bankomaten som hade en sjukt lång kö. fan ska hela trollbäcken ta ut pengar eller. och gud vilken tid det tog för alla dom hade verkligen inte bråttom snararae hela dagen på sig. sen när jag väl kom fram så fattade jag varför. gud den tänkte ju sååå långsamt så jag höll på och döö.
.
tillslut så fick jag ut mina pengar och kunde gå tillbaka till affären där jag kunde fylla på mitt busskort. nej men då hade det ju hunnits bildas en sjukt lång kö där i stället. men efter mycket om och mej så hade jag nu lyckat sfylla på mitt busskort.
.
men hos farmor och farfar va det mycket trevligt. det serverades både fika mat och efterätt och även lite vin:). så nu har jag ätit mer än vad jag har gjort under hela veckan;). men gud vad varmt dom har det där. jag höll ju på och svettas bort. man fick sitta still för att minska svettningarna ;). sen fick jag pengar oxå efter som jag fyller år snart. fick 1000:- det tackar anna så mycket för=)
.
men gud nu är jag så mät så mät. och ja det händer inte så mycket mer roligt eller ska jobba i morgon. men nästa helg jag är suppppper tagggad på gränsen till över tagggad =) taggi taggggiiiii

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0